Taxi Bergen

Boek uw taxi in Bergen, eenvoudig online of telefonisch. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe of zijn op de afgesproken tijd op de gewenste locatie. Boek een of meerdere ritten in Bergen, Alkmaar en omgeving.
Bestel online of bel ons op de telefoonnummers 072 53 17 888 en 06 497 97 065.

BOEK HIER UW RIT

Afstand 0 km
Duur 0 h 0 m
Soort taxi
Rit informatie Contactinformatie
Soort taxi Samenvatting
Contactinformatie Nu boeken

Bedankt voor uw reservering

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Pay via Stripe
You will be redirected to the payment page within 5 second.

In en rondom Bergen, Alkmaar en meer

Onze chauffeurs zijn goed bekend in Bergen en Alkmaar, net als in Heerhugowaard en omgeving. En gaat u naar het strand van Bergen aan Zee of Egmond aan Zee? We rijden er regelmatig naartoe, dus kennen de beste routes.

Uiteraard kunt u rekenen op een nette en representatieve taxi, voor comfortabel vervoer naar iedere bestemming die u op het oog heeft. We rijden u er ontspannen naartoe, en zorgen ervoor dat u op tijd op de gewenste plaats aanwezig bent. Andersom zijn onze chauffeurs weer op tijd aanwezig om u op te halen, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. En wijzigt er iets in de planning? Bel ons op, vaak is het geen probleem om ons schema aan te passen.

Taxi boeken: naar het museum of het restaurant

Onze klanten boeken hun taxi in Bergen voor allerlei verschillende ritten. We rijden veel zakelijke klanten naar allerlei bestemmingen. Daarnaast rijden we particulieren bijvoorbeeld naar het museum, zoals het Museum Kranenburgh en het Museum Vliegveld Bergen 1940 – 1945. Andere ritten rijden we naar bijvoorbeeld de populaire restaurants in Bergen en omgeving, en weer retour natuurlijk.

We berekenen standaard scherpe tarieven als taxi in Bergen. Vanaf 10 kilometer profiteert u van 15% korting en bij 25 kilometer of meer loopt dat zelfs op naar 25%. Zo houden we de ritten graag betaalbaar, terwijl u ondertussen kunt rekenen op aangenaam comfort en een chauffeur die de weg kent.

En reist u met een grote(re) groep? In ons taxibusje in Bergen hebben we plaats voor maximaal 8 personen. Dat betekent dat iedereen mee kan, inclusief eventuele bagage of bijzondere spullen. Dus zoekt u naar speciaal vervoer of heeft u aanvullende wensen? Geef ons aan wat u van plan bent en welk vervoer u nodig heeft. De kans is groot dat we in Bergen de taxi zijn waar u naar zoekt.

Taxi in Bergen bestellen

Het bestellen van onze taxi in Bergen is heel eenvoudig. U kunt dat zelf online doen of telefonisch contact met ons op nemen. We vragen dan van u de belangrijke gegevens, zoals de datum en tijd en het aantal personen. We horen ook al graag waar u naartoe gaat, zodat we daar rekening mee kunnen houden in de rest van ons schema. Op die manier zijn we ook bij onze volgende klanten weer ruim op tijd aanwezig. En wilt u meteen een retour-rit boeken? We maken het u als taxi in Bergen graag zo makkelijk mogelijk.

Taxi bestellen? Reserveer uw taxi meteen online. Of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll naar boven