Taxi heerhugowaard

Boek uw taxi in Heerhugowaard eenvoudig online of regel het telefonisch. We staan graag voor u klaar en onze chauffeurs stappen direct in als dat nodig is. Daarnaast kunt u een rit reserveren voor een ander moment. Wij zorgen ervoor dat we ruim op tijd aanwezig zijn om u op te halen. Bestel online of bel ons op de telefoonnummers 072 53 17 888 en 06 497 97 065.

BOEK HIER UW RIT

Afstand 0 km
Duur 0 h 0 m
Soort taxi
Rit informatie Contactinformatie
Soort taxi Samenvatting
Contactinformatie Nu boeken

Bedankt voor uw reservering

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Pay via Stripe
You will be redirected to the payment page within 5 second.

Stipt op tijd en met al het comfort

Onze chauffeurs staan erom bekend dat ze altijd stipt op tijd zijn. Dus boek u een taxi voor bijvoorbeeld Heerhugowaard station? We halen u ruim op tijd op, zodat u voldoende tijd heeft om op het station naar het juiste perron te lopen en de trein te halen. Andersom kunnen we u ophalen op het station, waarbij we zelfs de aankomsttijd van de trein in de gaten kunnen houden. Onze chauffeur is op tijd aanwezig, zodat u meteen kunt instappen om door te reizen naar huis of naar uw volgende bestemming.

Als taxi in Heerhugowaard rijden we ritten in de wijde omgeving. We kennen de regio en zorgen natuurlijk voor een zo comfortabel mogelijke rit. Dat doen we met de representatieve auto’s waarin we rijden, net als in het taxibusje voor maximaal 8 personen. Op die manier zijn we ook beschikbaar voor grotere groepen, bij veel bagage en als u om een andere reden meer ruimte nodig heeft. Wat dat betreft zijn we beschikbaar voor ieder type rit in Heerhugowaard waar u een taxi voor nodig heeft.

Voor Heerhugowaard en omgeving

We rijden veel in Heerhugowaard zelf, zowel naar het station als naar andere bestemmingen. Dus gaat u eten bij De Bolle Buik of wilt u naar de SkiRun Indoor Skischool? Of wilt u naar Alkmaar, Heiloo, Egmond aan Zee of Bergen aan Zee? Het zijn allemaal bestemmingen die we goed kennen. Dat betekent dat we er vlot en comfortabel naartoe rijden, zowel om u erheen te brengen als om u daar op te halen.

We berekenen standaard scherpe tarieven. En boekt u een rit voor meer dan 10 kilometer? Dan berekenen we zelfs 15% korting. Bij 25 kilometer of meer is dat 25% korting op de ritprijs, dus bent u nog voordeliger uit. Op die manier houden we de ritten graag betaalbaar. En wilt u een taxi in Heerhugowaard boeken om naar Schiphol, een andere luchthaven of een andere verdere bestemming te reizen? Dan bieden we u vooraf een zo scherp mogelijke prijs aan.

Taxi in Heerhugowaard bestellen

Een taxi in Heerhugowaard bestellen werkt heel eenvoudig. Regel het zelf online of bel ons op. Dan vragen we om de datum en tijd, net als het aantal personen. Vervolgens plannen we de rit voor u in. We bevestigen de rit die we inplannen, zodat u zeker weet dat onze chauffeur op tijd aanwezig zal zijn om u op te halen.

Taxi bestellen? Reserveer uw taxi meteen online. Of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll naar boven