schiphol taxi alkmaar

Boek uw Schiphol taxi vanuit en naar Alkmaar eenvoudig online. Of geef ons telefonisch door wanneer u vliegt en met hoeveel personen u reist. Wij rijden u naar de luchthaven en/of weer terug. Kies voor de meest comfortabele manier van reizen.
Bestel online of bel ons op de telefoonnummers 072 53 17 888 en 06 497 97 065.

BOEK HIER UW RIT

Afstand 0 km
Duur 0 h 0 m
Soort taxi
Rit informatie Contactinformatie
Soort taxi Samenvatting
Contactinformatie Nu boeken

Bedankt voor uw reservering

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Pay via Stripe
You will be redirected to the payment page within 5 second.

Tot aan de vertrekhal

Onze chauffeurs rijden binnen 40 minuten van Alkmaar naar luchthaven Schiphol. In onze comfortabele en representatieve auto’s ervaart u de ultieme ontspanning, om heerlijk uitgerust op reis te gaan. Uiteraard zetten we u helemaal voor de deur van de vertrekhal af, alvast in de buurt van de incheckbalies die u kunt gebruiken om in te checken.

Andersom halen we u bij luchthaven Schiphol op nadat u bent geland. Onze Schiphol taxi naar Alkmaar houdt het vluchtnummer voor u in de gaten. Dus heeft u vertraging of landt de vlucht juist eerder? Geen zorgen, daar houden we alvast rekening mee. Zo zorgen we ervoor dat u meteen in kunt stappen, voor een vlotte rit terug naar huis of om direct weer aan de slag te gaan.

We beschikken over meerdere nette en representatieve auto’s. Daarnaast rijden we met een taxibus die plaats biedt aan maar liefst 8 personen. Dus reist u met een groep of neemt u bijzondere bagage mee? Dat is bij ons geen probleem. Wij zorgen er als taxi van Alkmaar naar Schiphol voor dat u en al uw bagage ruim op tijd op de plaats van bestemming zijn.

Voordelig en altijd op tijd

We berekenen vaste lage tarieven als Schiphol taxi vanuit en naar Alkmaar. Dus reist u binnenkort naar een fijne vakantiebestemming? Of moet u zakelijk vliegen? In de beide gevallen zijn we u graag van dienst met onze taxiservice.

Onze chauffeurs weten hoe lang het rijden is en kennen bovendien de beste punten om tijdelijk te wachten, als de vlucht wat later is. Of als u wat langer op de bagage moet wachten, dus dat is bij ons geen probleem. Wij zorgen ervoor dat u na aankomst weer snel door kunt reizen. En dat u voor vertrek ruim op tijd aanwezig bent.

Schiphol taxi vanuit en naar Alkmaar bestellen

Bestel online uw Schiphol taxi vanuit Alkmaar. Of boek een taxi van Schiphol terug naar Alkmaar. Regel dat meteen online of neem telefonisch contact met ons op, dan noteren we de gegevens en bevestigen we daarna de rit.

Taxi bestellen? Reserveer uw taxi meteen online. Of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll naar boven