Taxi Egmond aan zee

Boek uw taxi in Egmond aan Zee eenvoudig online. Of bel ons op, dan komen we zo snel mogelijk naar u toe. Onze chauffeurs rijden bijvoorbeeld regelmatig naar het strand en de boulevard, naar hotel Zuiderduin en naar camping De Bleek of Roompot Vakanties Kustpark Egmond aan Zee. Bestel online of bel ons op de telefoonnummers 072 53 17 888 en 06 497 97 065.

BOEK HIER UW RIT

Afstand 0 km
Duur 0 h 0 m
Soort taxi
Rit informatie Contactinformatie
Soort taxi Samenvatting
Contactinformatie Nu boeken

Bedankt voor uw reservering

Pay via PayPal
You will be redirected to the payment page within 5 second.
Pay via Stripe
You will be redirected to the payment page within 5 second.

Comfortabele auto’s en een ruim taxibusje

Onze chauffeurs rijden standaard in comfortabele auto’s, waarin u heel ontspannen naar de plek van bestemming reist. Er is ruimte genoeg voor alle passagiers en uiteraard kan ook eventuele bagage zonder problemen mee.

Geef ons aan wanneer u onze taxi wilt boeken, dan zorgen wij ervoor dat we ruim op tijd aanwezig zijn. Boek een enkele rit met onze taxi in Egmond aan Zee of kies meteen voor een retour-rit. Dan halen we u weer netjes op waar we u hebben afgezet, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft.

En reist u met meerdere personen, met speciale bagage of zelfs met een groep? We beschikken over meerdere representatieve auto’s. Daarnaast rijden we taxiritten met ons taxibusje voor maximaal 8 personen. Zo zijn we uw taxi in Egmond voor korte ritten, langere ritten en ritten met meer of minder personen. Geef ons aan wat uw voorkeuren zijn en waar u naar zoekt, de kans is groot dat we ons er moeiteloos op kunnen aanpassen.

Op tijd en voor een scherp tarief

We staan er bij onze klanten om bekend dat de taxi in Egmond aan Zee altijd netjes op tijd is. Dat geldt voor de heenrit en de terugrit, omdat niemand het leuk vindt om te moeten wachten. En verandert er iets aan uw dag of in de planning? Geen zorgen, geef het ons telefonisch door. In veel gevallen kunnen we het schema aanpassen, waardoor we gewoon op de nieuw afgesproken tijd aanwezig zullen zijn.

Onze chauffeurs weten de weg in Egmond aan Zee, net als in Egmond aan den Hoef, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard en de rest van de omgeving. We rijden naar onder andere die bestemmingen, standaard voor scherpe tarieven. Bovendien profiteert u bij ritten vanaf 10 kilometer van 15% korting op de ritprijs. Bij ritten van 25km of langer berekenen we zelfs 25% korting, zodat u nog voordeliger uit bent met onze taxi.

Taxi in Egmond aan Zee bestellen

Het bestellen van onze taxi in Egmond is heel eenvoudig. Dat kan meteen online of telefonisch. In dat geval vragen we u om de datum en tijd en het aantal passagiers. We vragen ook alvast om de bestemming van de taxirit. Dan kunnen we daar rekening mee houden en zorgen we ervoor dat we voldoende tijd in plannen. Dan zijn we ook bij de volgende klant weer netjes op tijd, omdat we daar ten slotte om bekend staan.

Taxi bestellen? Reserveer uw taxi meteen online. Of gebruik ons contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Scroll naar boven